İslami Dirilişin Eleştirel Düşüncesinin Önündeki Engeller - CANBULAT, Okan (Journal of History Culture and Art Research, 2014)
Muhammed Mümtaz Ali, Critical Thinking an Islamic Perspective isimli kitabın, 39-67 sayfaları arasının çevirisinden oluşan bu makalede, İslami diriliş eleştirel düşüncesinin önündeki engeller irdelenmiştir.